Mus jabłkowy

Jak mus to mus...
Przerobiliśmy z mężem 11 kg jabłek na musy. Jesteśmy zadowoleni, że mamy zapas na jesień. Jak na razie było jedno podejście, ale zakończyło się sukcesem w postaci dziewięciu słoików :)




Świeży sok z buraków, marchwi i jabłek

Pysznie, zdrowo, kolorowo. Duża porcja witamin - raj warzywno-owocowy dla ciała. Trzy składniki, a smak wyśmienity. Uwielbiam świeże soki :)))))



Bułeczki drożdżowe z cukrem i kremem waniliowym

Pierwszy raz piekłam i jestem zachwycona efektem. Najlepiej smakują na ciepło. Dość długo się na nie czeka, bo ciasto drożdżowe musi rosnąć aż dwa razy, ale naprawdę warto! Można je mrozić. Zniknęły w oka mgnieniu :) Najlepiej smakują ze szklanką zimnego mleka. Moi znajomi już dopytują kiedy będą następne :) Przepis pochodzi ze szwedzkiej gazety "Mitt kök"



























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wydrukuj